категорії: блоґ-запис

DRESS CODE ВЖЕ ЧЕКАЄ НА ДІДА МОРОЗА (видео)

теґи: Dress code, дворец украины, новогодний гопачок

 

 dress code – новогодний гопачокПідготовка до Нового року починається задовго до улюбленого свята – це вже стало доброю традицією. Найбільш «гаряча» зараз пора у артистів, які готують новорічні пісні та нові програми. Група Dress Code несподівано для багатьох шанувальників звернулась до українських народних традицій та зробила свій внесок до підготовки веселого святкування Нового року.

10 листопада у Палаці Україна, у рамках гала концерту була презентована пісня «НОВОРІЧНИЙ ГОПАЧОК». Пісня створена у манері Dress Code – весела, кумедна, моторна, з легким запальним мотивом – під таку музику просто хочеться танцювати та веселитися. Навіть глядачі у поважному Палаці Україна, дарма що не стали пританцьовувати, але ж почали притоптувати в такт! Певна річ, на дискотеках та вечірках під «Новорічний Гопачок» від DRESS CODE вже можна буде відриватися по повній!

 

Аматорское видео

http://www.youtube.com/watch?v=MR2bVfeqzp8

 

У ефірах радіостанцій та на музичних каналах України та Росії ця пісня та яскравий новий кліп з’являться  вже 1 грудня 2011 року. Хто ще не готовий до Нового року – слухайте «Новорічний Гопачок» та заряджайтесь його позитивною вибуховою енергією!