Новорічний блокбастер від гурту DRESS CODE (смешное видео)

Новогодний блокбастер от группы Dress Code

теґи: Dress code, новогодний блокбастер, новогодний гопачок

dress code – новогодний гопачок15 листопада пройшли зйомки нового кліпу гурту Dress Code до пісні «Новорічний гопачок». Для відео роботи на цю яскраву та запальну пісню було запрошено такого ж яскравого, веселого та багатогранного режисера – Дмитра Малкова, якій вже має успішний досвід співпраці з гуртом Dress Code (кліп на пісню «Назовите свой пароль – DRESS CODE» у грудні 2010 р.)


«Візитною карткою» Малкова є його гумористичний підхід до життя, що забезпечило йому великий досвід роботи у жанрі комедії, зокрема, у зdress code – новогодний гопачокйомках передачі «Пороблено в Україні» для «Кварталу 95». Не має сумнівів, що з таким режисером гарний настрій під час перегляду кліпу гарантовано.


За сюжетом кліпу артисти Dress Code, які переодягнені як Снігурки та Діди Морози, проникають до розкішного особняку, де сім’я готується до зустрічі Нового року. Як далі розвивались події, та що буває з тими, хто поласився на чужий олів’е та інші скарби на передодні Нового року, дивіться у новому dress code – новогодний гопачокгостросюжетному міні-блокбастері гурту DRESS CODE. Комедійний відео кліп на пісню «Новорічний Гопачок» – це «маленьке кіно», яке здатне розсмішити, здивувати та подарувати гарний настрій.
З 1 грудня на музичних каналах країни дивіться «Новорічний гопачок» та заряджайтесь передноворічним святковим настроєм!

http://www.youtube.com/watch?v=rrQumaJNKME